2017. október 7., szombat

Filozófus énem vagy Filozófus én nem...


Folyton agyalok valamin...

Betekintés a gondolataimba másként...



Kivételesen a férfiak nézőpontjából indítanám bejegyzésem.
Talán így érthetőbb lehet számukra is a nők nézőpontja. Ezzel nem arra célzok,hogy mi nők nehezen értelmezhetőek vagyunk...csak gyakran a részletekben van a titok. A férfiak pedig elég gyakran szemet hunynak a részletek felett (saját tapasztalat)!

Szóval tegyük fel,hogy beállítasz (te kedves olvasó) egy parkolóházba ami tele van szebbnél-szebb csodálatos autóval. Aztán eljátszol a gondolattal,hogy valamelyiket kiválaszthatnád...
Ez persze személyenként változó...valaki azonnal tud választani...van akinek több idő kell. Mások vagyunk másként választunk...de sikerül csak egyet választanod?
Gyakran nehéz a választás de biztos vagyok benne,hogy végül sikerül jól döntened. Talán sosem lesz tied az az autó. De az élet akár apró akár nagy dolgai esetében is meg kell tanulni döntést hozni. Számomra ez nehezen megy...de úgy ahogy más területeken, ezen is dolgozom.



(Még mindig nem döntöttem el,hogy a szemem színe inkább barna vagy inkább zöld?)


Nőtársaim most hozzátok szólok!

A mi esetünkben egy ruhaüzlet, egy cipőbolt, ékszerüzlet,webshop és így tovább...fejtörést tud okozni választás tekintetében.
Emlékszem rá amikor megvettem az első női magazinomat. Kinyitottam egy oldalt, minden olyan elérhetetlennek tűnt benne. Aminél nem volt kint az ár...azt még jobban csodáltam,pedig nem is igazán tetszett. Azt játszottam,hogy erről az oldalról csak egy azaz egy cipőt választok. De az az enyém lehet! Néztem tovább az oldalt és úgy döntöttem legyen inkább minden sorból egy cipő.  Végül arra jutottam hogy a második sorból nem kellett egy sem de az elsőből mondjuk három...
Választani játék szinten "csak játék" de a mai világban már nehezebb és ezt most a filozófus én mondatja velem.
Igazából nem csak ruhákról,cipőkről,táskákról van szó.

Minden nap szembe találjuk magunkat választásokkal...

Szükségem van hitelre? Megtehetem,hogy új tévét vegyek? Mit vegyek fel dolgozni? Mi legyen az ebéd? Kell sapka a gyerekre vagy sem?...
Tudnunk kell választani és tudnunk kell válaszolni,hogy meglegyen a döntés. Akár egyszóval egyetlen kérdésre...
Szeretem a magazinokban a rövid interjúkat. Számomra gyakran kifejezőbb az ember személyisége általa. Gyakran az a legszimpatikusabb ahol a válaszadó egyetlen szóval vagy rövid  mondattal is tud jó választ tud adni. 
Innen ered az ötlet,hogy indítok egy rovatot. Amelyben nőket és férfiakat kérek meg,hogy általam összeállított kérdéseket válaszoljanak meg röviden. 
Próbáljuk meg együtt beleképzelni magunkat a helyükbe.
Vajon mi is ezt válaszolnánk?
Ezzel a pár szóval megadta a választ a kérdésre?
Hamarosan be is mutatom az első elkészült riportot.
Hogy kell ezt elképzelni?

Van egy általam összeállított kérdéssor a riportalanyomnak.
19. kérdésből áll,ebből hat kérdés állandó lesz.
Ezt a hat kérdést mindenkinek fel fogom tenni. 
Ezekre te is tudsz válaszolni...tedd fel magadnak is! Válaszolj!
Nincs jó válasz és nincs rossz válasz...

Az a fontos,hogy mindig tudj választani...mindig tudj válaszólni!

Hamarosan indul a 19 vagy egy híján 20!


Első állandó kérdésem...




Kommentben várom a válaszod 😊 

5 megjegyzés:

  1. Szia,
    Ön egy megbízható hitelezőt keres, fáradt a bankok és a jelzálog letiltásáról, fáradt-e alapokat keresni vállalkozása finanszírozására, vagy pénzügyi szempontból zavarban van, hogy nem tudja kifizetni adósságait és számláit? Gondolkozik pénzügyi segítségre? míg ne siess most, és ragadja meg a garantált és garantált kölcsönt ma, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: annaloanfinance@gmail.com, a gyors csevegéshez vagy a WhatsApp-hoz / +35677926593.

    VálaszTörlés

  2. Szia,

    Szüksége van egy törvényes 2% -os hitelkamatra ?, Anna kölcsönfinanszírozás kölcsönöket kínál magánszemélyeknek és szervezeteknek Hitel, Hiteleink jól biztosítottak és a maximális biztonság prioritást élvezünk, rendelkezésre álló kölcsönöket kínálunk.

    * Személyes kölcsönök (biztonságos és nem fedezett)
    * Üzleti kölcsönök (biztonságos és nem fedezett)
    * Kombinált kölcsön
    * Konszolidációs kölcsön és még sok más:

    Ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail kézhezvételével, hogy lehetővé tegye a tranzakció folytatódását. E-mailben érhető el: annaloanfinance@gmail.com, gyors csevegés vagy a WhatsApp / +35677926593

    Minden jót,
    Aanna Figo,
    Hívja / Whatsaap +35677926593
    C.E.O / főtanácsadó.
    Anna hitelfinanszírozás.
    annaloanfinance@gmail.com

    VálaszTörlés