2018. február 14., szerda

5+1 amit vegyél meg a leárazásokon MAGADNAK!



Folytatni gondoltam a spórolj velem bejegyzésem. De a kozmetikumokat a következő kuponos napok előtt megírom nektek. Addig egy kis ízelítő a téli végi leárazások kapcsán. 
Mert elmentem zoknit venni a fiúknak...de valahogy a próbafülkében kötöttem ki 💁‍
Erről készítettem egy videót is!
Itt megtekinthető: 


Még mindig tartanak a leárazások az üzletekben!

Ma pedig Valentin nap alkalmából 14 % kedvezmény és ingyenes szállítás van a H&M webshopjában (a már kedvezményes termékekre is). Kuponkód: 0214

De lássuk szerintem mit érdemes megnézni...
  1. Csak egy meleg pulcsit (vagy kettőt 😅)

Én a H&M-ben kerestem elsősorban. Ugyanis vettem egyet a szezon elején. Csodás piros pulcsit és imádom az anyagát valamint azt a fajta melegséget amit nyújt. Annak ellenére,hogy nem egy robosztus vastag darabról van szó.
Sokszor ezekből már csak a kisebb darabok maradnak meg. Viszont a fazont tekintve Xs-S méretben is szupereket találni! Merj probálgatni!


Ez nem az említett piros pulcsi,de hasonló anyagú!
 6990 Ft helyett 2000 Ft, S méret

  1. Farmer

Farmert mindig veszünk, sosem megy ki a divatból. Persze évről évre változik. Tavaly a bokánál rövidebb bolytos fazonok robbantak be. Valamint a hímzett virág motívumosak. Már bontogatta szárnyait a szerintem tavasszal bombasikerű gyöngyös díszítés is. Persze ezt nem találod meg a leárazottak között. 
De ajánlom figyelmedbe az előző fazonokat amik most 60% kedvezménnyel kaphatóak például a Zaràban. Csakhogy kifogni ezekből mértetet szinte lehetetlen. A H&M-ben nagyon gyér volt akciós nadrág téren a választék.

A videóban felprobált farmert nem vettem meg...de ha tetszik ez a fazon akkor itt egy hasonló:
Gyöngyös mom jeans

  1. Ruha 

Olyan ruhára (ruhákra) gondolok amit nem vettél meg. Mert tetszett, de drága volt. Ha szerencséd van akkor most ott lesz a leárazott részlegen. Ha pedig olyan szerencséd van,mint nekem akkor méret is lesz belőle. Csak olyan darabokat kerestem amit kora tavasszal tudok hordani. Illetve passzintani valamilyen tavaszi darabbal.



Persze senki nem fotózott le benne...kis virágok vannak rajta és nagyon kényelmes.
Ha jól emlékszem 11990 Ft helyett 4000 Ft-ért vettem, 38-as méret!

  1. Valami más...

Ilyenkor bátrabban próbáljunk fel olyan darabokat ami talán távol áll tőlünk. Színében, mintájában fazonjában úgy gondoljuk nem ÉN vagyok. De érdemes időt szánni rá, MAGUNKRA. Mert én már szerettem így bele ruhadarabokba.
Ez estben megfogott ez a különleges vállkialakítású felső. Imádom a virágos mintát. De valahogy a zölddel még barátkozom.
Amúgy èrdemes mindenkinek utánnanéznie,hogy milyen évszaktípusba tartozik. Ez alapján felfedezni esetleg új színeket. A legjobb tanácsom mégis az,hogy vedd meg amiben tetszel magadnak és jó érzés viselni (főleg ha akciós).



Virágos felső: 5990 Ft helyett 1500 Ft, 38-as méret

A kép többi része maradjon titok...mert hamarosan hozok nektek egy teljes outfit posztot...

Ebből a mintájú anyagból másik fazonú felsőt itt találtok:http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0596548003.html


  1. Basic darabok

Olyan egyszínű darabokra gondolok amit ritkán veszünk (legalábbis én). Egy fehér póló, vagy egy sima fekete nadrág, egy egyszerű szabású ing. Sajnos én nem találtam ilyet az üzletben. De talán ma a webshopban...

5+1. Vegyél már valamit a gyereknek is!

Ugysem bírod ki,hogy ne nézz be a gyerek részlegre. Ha mégis akkor vagy nincs gyereked vagy nincs elég pénzed. Én vettem ezt azt a srácoknak. Erről szeretnék egy videót készíteni...csak kéne belőlem kettő vagy több idő...




Beninek 3490 Ft helyett 1500 Ft


Éminek és nekem 999 Ft helyett 125 Ft


Íme a bizonyíték,hogy vettem zoknit is a fiúknak!

Remélem tetszett a bejegyzés és kedvet kaptatok spórolni. 
Nálunk nincs Valentin napozás...az a valószínűbb,hogy meglepem magam valamivel...vagy a gyerekeket!
Szép napot 😊

Ha pedig hiányzom Instagramon és Facebookon mindig megtaláltok.

Anyafej Momface





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése