2016. október 28., péntek

Facebook

Érted?
Nem érted?
Ilyen vagyok...

Mikor hónapokkal ezelőtt ugy döntöttem nem tudok a Facebook közösség tagja lenni...mégsem töröltem magam...
Mert tudni akartam mások életéről akik fontosak...akik számítanak...
De képtelenség követni akik megérdemlik...mert elveszik a számomra érdektelen információk között...
Nem érdekel,hogy Johnny Depp veri-e a csaját vagy sem, hogy válik-e a Sarka-Hajdu páros...hogy milyen drága cipőben jelent meg Vajna Tímiea...sem Szabó Zsófi esküvője...emellett még elmegyek...viszont nem nézek híradót egy ideje.
Végképp nem akarom tudni,hogy hány ember halt meg értelmetlenül...úgysem tudom felfogni miért történik ez a sok szörnyűség...nem tudok mit tenni és nem hiányzik a lelkemnek egyetlen kép sem amin letakart hullák vannak...vérben úszó szenvedő emberek tekintenek vissza...
Nem akarom ismerni ezt a világot,de képtelenség kizárni...azt szeretném hinni,hogy az emberek nem irigyek...de azok...kevesen vannak akik őszintén tudnak örülni a másik örömének...de megértem!
Nem mindenki szerencsés...van aki sosem jut el egy fesztiválra, egy menő étterembe, szállodába nyaralni, nemhogy még külföldre, nem teheti meg hogy márkás dolgokat vegyen, új autót vagy egyáltalán autót...talán nem lehet gyereke és figyeli ahogy mások az örömhírt bejelentik vagy még párja sincs akivel tervezheti a jövőjét...
De nem adhatom fel...anya vagyok...optimista és hiszem,hogy elegen vagyunk,hogy ez a világ jobb legyen ha nem is most...de a gyerekeink által biztosan...a jövőben biztosan!
U.i: A párom szerint álomvilágban élek, de én nem szeretnék felébredni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése